MIJN PASSIE  

MIJN PASSIE

My apologies, as yet the current page is only available in Dutch.

Buddy icon Zoom groot
Foto's vertellen een verhaal. Ze roepen een emotie op, zetten je aan tot nadenken. Mijn passie is dat verhaal vertellen, die emotie oproepen en anderen laten meekijken in de wereld zoals ik die door mijn camera ervaar. Sommige foto's raken je, anderen laten je glimlachen en weer anderen doen je helemaal niks.

Of je een foto nu mooi vindt of niet, iedere foto geeft je een kijkje in de wereld om je heen of van een ander. Je komt op plaatsen waar je nog nooit geweest bent en misschien wel nooit zult komen. Je ontmoet mensen die je niet kent en waarschijnlijk ook nooit leert kennen. Je bent ooggetuige van gebeurtenissen waar je helemaal niet bij was en je ziet details die je niet eerder gezien hebt.

Anderen deelgenoot maken van de wereld om mij heen, kunnen "vertellen" over de mooie, ontroerende, grappige of bijzondere momenten die ik meemaak, is wat fotograferen zo leuk maakt.

Ik fotografeer zowel in opdracht als freelance en hou mij vooral bezig met portret-, reportage- en evenementenfotografie. Het liefst fotograaf ik mensen, op locatie of gewoon bij hen thuis, in een voor hen vertrouwde omgeving waar vaak de mooiste expressies op beeld vastgelegd worden. Ik beschik over professionele foto- en studioapparatuur en ruime ervaring in het fotograferen van mensen en evenementen. Ook bij ú thuis kan ik u of uw dierbaren op de gevoelige plaat vastleggen. Ook voor úw evenement kan ik een volledig beeldverslag verzorgen.

Mag ik uw verhaal vertellen?