OVER DEZE WEBSITE  

OVER DEZE WEBSITE

My apologies, as yet the current page is only available in Dutch.

Allereerst, welkom op mijn website! Ik hoop dat u met veel plezier door alle pagina's bladert en veel mooie foto's zult tegenkomen. Het bekijken van deze website is eenvoudig.

 
  • De website is het beste te bekijken in volledig scherm. Als u de website nog niet in volledig scherm bekijkt, klik dan in het menu op "Volledig scherm aan/uit" of hier om deze website in volledig scherm te bekijken.
  • U kunt foto's, teksten en knoppen aanklikken, wanneer deze oplichten als u er met uw muis over beweegt.
  • Bij de knoppen verschijnt er standaard een hint, die u uitlegt waar de knop voor bedoeld is.
  • In de portfolio mensen verschijnt er, wanneer u over de foto met uw muis beweegt (zonder te klikken), een tekst met enige uitleg over mijn werkwijze en interesses. Onder deze tekst staat een link die u kunt aanklikken om meer foto's van hetzelfde model of van hetzelfde soort te bekijken.

Het zal u opvallen of reeds opgevallen zijn dat alle foto's voorzien zijn van een watermerk. Ik zou het liever niet doen, maar de reden hiervoor is simpel. Het komt helaas maar al te vaak voor dat foto's van het Internet gekopieerd en op een andere website opnieuw gepubliceerd worden, zonder de uitdrukkelijke toestemming van de rechthebbende eigenaar (de fotograaf in dit geval). Het opnieuw publiceren van andermans werk is "diefstal" en dus ook strafbaar. Daarnaast heeft ook een model bij portretfotografie rechten, wat o.a. inhoudt dat de foto niet zonder zijn of haar uitdrukkelijke toestemming door anderen gebruikt mag worden. Om het downloaden en opnieuw publiceren van mijn foto's te ontmoedigen, zijn alle foto's voorzien van een watermerk. Bij voordaat dank dat u het auteursrecht (dat op de volledig inhoud van deze website rust), het portretrecht en de privacy van de personen die op mijn foto's afgebeeld staan respecteert. Voor meer informatie hierover, verwijs ik u graag naar de pagina disclaimer & copyright. Daarbij...voor een kleine vergoeding zijn veel van mijn foto's in groot formaat en in hoge resolutie te bestellen, dus...why bother?

Veel plezier en graag tot ziens (op deze website, maar nog leuker...bij een fotoshoot van u of uw dierbaren, bij uw evenement of in uw bedrijf)!